Informatie  Vieren  Zorg  Leren  Onderweg  FinanciŽn  Plein v. Siena  Links

PLEIN VAN SIENA

Tussen alle winkels in de Rijnstraat is onze winkel op nummer 109 heel bijzonder. Je hoeft er niet per se iets te kopen. Wie gewoon eens wil rondkijken of wie met een vraag zit of wie in is voor een goed gesprek, is er van harte welkom. Wij zouden onze winkel steeds meer willen maken tot een plek van gesprek en ontmoeting. Zoals dat spontaan gebeuren kan op een stadsplein. Misschien daarom wel die aparte naam, die wij veel gebruiken: ďPlein van SienaĒ.

Wist u dat er in onze winkel op Rijnstraat 109 ook een ideeŽnbus staat?. Hebt u suggesties of ideeŽn over hoe onze winkel echt een ontmoetingscentrum kan worden, schrijf het dan op en stop het ter plekke in de bus.

Ook als Plein van Siena geen programma heeft, is iedereen in de winkel hartelijk welkom. Je kunt bij openingstijden in de middag gewoon binnenlopen. Voor een goed gesprek bijvoorbeeld. Je kunt er een boek komen lezen, zelfs je eigen krant. Je kunt er misschien rustig wat schrijven of studeren, zo je wilt. Of zo maar wat stilte zoeken om op adem te komen. Misschien kom je er wel tot een stil gebed. Speciaal daarvoor is er op zaterdag 10 maart a.s. gelegenheid.

Dus: welkom, tot ziens!

p. A. Niesen o.p.  

  terug