ZORG (O.A. DIAKONIE)

Wekelijks is er vrije inloop voor koffie en een goed gesprek. Op woensdag  van 10.30 uur. tot 12.00 uur.

Ziekenbezoek

Wie aan huis gebonden is en graag bezoek wil vanuit de parochie, kan dat altijd laten weten. Een afspraak kan dan worden gemaakt. Het is ook mogelijk thuis de ziekencommunie te ontvangen. Eventueel ook de ziekenzalving als u vindt dat het in zicht komt. Ook wie in een ziekenhuis of zorgcentrum graag bezoek vanuit de parochie wil, kan dat altijd laten weten. Neemt u liefst zelf contact op of laat uw vraag doorgeven door familie of kennissen. U kunt het best bellen: tel. 020 644 53 25.

Open spreekuur

Onze winkel is een ontmoetingsplaats, waar je welkom bent voor een goed, persoonlijk gesprek. Daarvoor is er gelegenheid voor een persoonlijk gesprek met de pastor aan de kloostertafel.
U kunt (ook zonder afspraak) binnenlopen voor ontmoeting en gesprek in het: OPEN SPREEKUUR, ELKE DINSDAG van 16.00 uur tot 17.30 uur in onze winkel op Rijnstraat 109.

p. A. Niesen o.p.

Torendael

Bewoners van Torendael kunnen op verzoek vanuit onze parochie worden bezocht. Ook de ziekencommunie kan worden verzorgd en eventueel de ziekenzalving. Neemt u zelf contact op of laat uw persoonlijke vraag doorgeven via familie of kennissen. U kunt het best bellen: tel. 020 644 53 25.

Acties

In de parochie wordt aandacht besteed aan landelijke projecten van adventsaktie, vastenaktie, missieakties zoals: Memisa, Miva, Week voor de Nederlandse missionaris, en incidentele landelijke inzamelingen voor noden die zich voordoen. Daarbij wordt vooral aandacht gegeven aan inhoud en achtergrond.

Elke maand is er medewerking voor Amnesty met activiteiten van schrijfacties en petities. Ook maandelijks zijn er solidariteitsproducten te koop (koffie, thee, chocolade, etc.)

ParochiŽle charitas instelling

Het PCI draagt financiŽel bij in sociale projekten en in particuliere noodgevallen. Het treedt zelfstandig op. Voor het PCI is er jaarlijks een kerkcollecte, naast de vaste subsidie vanuit de parochie.

In Plein van Siena wordt veel aandacht gegeven aan cursussen op het gebied van kerk en samenleving. Zie voor meer informatie de website van het Plein.